Showing all 2 resultsSorted by latest

یوریک کریم‌مسیحی

یوریک کریم‌مسیحی، نویسنده و عکاس و منتقد هنری، زادۀ سال ۱۳۴۳ در تهران است. کریم‌مسیحی در حوزه‌های گوناگون هنری از جمله داستان‌نویسی، عکاسی و طراحی گرافیک فعالیت کرده و صاحب آثاری درخشان و ممتاز است. «طبقۀ همکف»، «نَفَسِ عمیق» و «صد میدان» از جمله آثار داستانی کریم‌مسیحی است و از کتاب‌های او می‌توان به «شب سپيده می‌زند»، «در جهت عکس»، «اول شخص مفرد»، «دومین شخص مفرد» و «سومین شخص مفرد» که مجموعه‌جستارهای اوست، اشاره کرد.

نمایش 9 12 18

سومین اول‌شخص مفرد

400.000تومان

سومین اول شخص مفرد، به قرار دو اول شخص پیشین، به زبانِ محاورۀ عامیانه نوشته شده است. نگارنده بر آن است که روایتِ قصه‌های عکس‌ها با این زبان به دنیای درونیِ قصه‌ها نزدیک‌تر می‌شود، یا شاید اصلاً این قصه‌ها می‌بایست با این زبان تعریف می‌شد؛ زبانِ عامیانه‌ای که روی در اضمحلال دارد و زبانِ عامیانۀ دیگری جای آن را می‌گیرد.

دومین اول شخص مفرد

اتمام چاپ

عکس‌ها راویان جهانند، قصه‌گویانی خاموش که هر بیننده‌ی عکس می‌تواند دست‌کم صدای یکی از قصه‌های نهفته‌ی هر عکس باشد. عکس‌ها گزارشگران وقایع زندگی انسان‌هایند، زندگی‌هایی هستی‌یافته با موضوع و قصه و روایت، عکس‌هایی که در قید مضمون واقعی خود نمی‌مانند و در ذهن و خیال هر بیننده داستانی تازه ساز می‌کنند و قصه‌ای ناشنیده می‌گویند، حقیقتی نو.

دومین اول شخص مفرد، ۱۱۰ عکس دارد در ۱۰۱ موضوع که نگارنده ۱۰۱ قصه از آنها را برخوانده و گمان کرده است که با زبان عامیانه و از زاویه‌ی دید اول شخص مفرد تعریف کردن آنها به سلیقه‌ی او، به عکس‌ها و به صدایی که از آنها می‌شنود، و به زندگی روزمرّه‌ی آب و خاکی که در آنیم می‌آید.