پاتریک بوشرون

پاتریک بوشرون تاریخ‌نگار و اندیشمند فرانسوی معاصر است که بیشتر به خاطر پژوهش‌هایش دربارۀ تاریخ سیاسی، قدرت و فرهنگ در اروپا شناخته می‌شود. او در کتاب «ماکیاوللی برای همه» تلاش می‌کند تصویر ساده‌انگارانه و کلیشه‌ای از نیکولو ماکیاوللی را کنار بزند و نشان دهد که او فقط نظریه‌پرداز فریب و قدرت نبود، بلکه متفکری بود که واقعیت سیاست و رفتار انسان‌ها را بدون آرمان‌گرایی بررسی می‌کرد. بوشرون معتقد است فهم اندیشه ماکیاوللی می‌تواند به ما کمک کند سیاست، ترس، قدرت و حتی رفتار جوامع مدرن را بهتر درک کنیم. نوشته‌های او معمولاً ترکیبی از تاریخ، فلسفه و تحلیل اجتماعی هستند و با زبانی روشن، مفاهیم پیچیده سیاسی را برای مخاطب عمومی قابل فهم می‌کنند.

    ماکیاوللی برای همه

    ۱۵۰.۰۰۰تومان

    در این کتاب اندیشه‌ها و زندگی پر فراز و نشیب نیکولو ماکیاوللی، این مشهورترین فیلسوف سیاسی، با زبانی ساده و گیرا مطرح می‌شود. در این دوران که شهریارهای موقت و دائمی توأمان در جهان حکم می‌رانند چرا همچنان می‌توان خواندن آثار ماکیاوللی را مفید یا ضروری دانست؟ چه چیزی در آثار او هست که از آنها متن‌هایی زنده و معاصر می‌سازد؟ آثار او چه دارند که به ما بگویند؟ ماکیاوللی شهریار را بر اثر چه رویدادهایی و با چه رویکردی نوشت؟ آیا به‌راستی می‌خواست به شهریاران درس نیرنگ بدهد، یا سر آن داشت که شیوه‌های نیرنگ شهریاران را به مردم بنمایاند؟

    پاتریک بوشرون تاریخ‌نگار برجسته و استاد دانشگاه در فرانسه، در پاسخ به این پرسش‌ها از دیدگاهی نو به تحلیل آثار و اندیشه‌های ماکیاوللی پرداخته است. او فقط به بازخوانی کتاب شهریار، یعنی مشهورترین کتاب ماکیاوللی، بسنده نکرده و کتاب‌ها و دیگر نوشته‌های او و حتی نمایشنامه‌های طنزش را هم از نظر گذرانده است تا شاید به ژرفنای اندیشهٔ ماکیاوللی و چراییِ اهمیت و ضرورتش پی ببرد.