Showing all 3 results

نمایش 9 12 18

برابری

150.000تومان

مایکل سندل و توما پیکتی در این گفت‌وگوی گیرا به تأمل در ارزش برابری نشسته‌اند و در صدد پاسخ بدین پرسش‌اند که برای کاستن از شکاف‌هایی که انسان‌ها را از یکدیگر جدا می‌کند از دست شهروندان و حکومت‌ها چه کاری برمی‌آید. آنها ضمن بازاندیشی در مسیر پیموده‌شده برای کسب برابریِ بیشتر، از شکاف‌های عمیق و ماندگار ملی و جهانی از حیث ثروت، درآمد، قدرت و منزلت نیز پرده برمی‌دارند. درس‌آموز آنکه این دو اندیشمند، به‌رغم دلبستگی‌شان به سنت‌های فکری متفاوت، به گفت‌وگوی سازنده با هم می‌نشینند و سرانجام به راه‌حل‌های مشترکی می‌رسند. مشاهدهٔ کشاکش فکری پیکتی و سندل با پرسش‌ها و مسائل روز، هم رویکردهایی نو برای تغییر و عدالت می‌گشاید و هم این حقیقت بغرنج را به یادمان می‌آورد که حرکت به‌ سوی برابریِ بیشتر هیچ‌گاه سهل و سریع و فارغ از تنش‌های اجتماعی و کشمکش‌های سیاسی نبوده است.

رفتار حقوق

550.000تومان

دانلد بلک (2024-1941) جامعه‌شناس آمریکایی و استاد دانشگاه ویرجینیا بود. او مدرک دکتری جامعه‌شناسی را از دانشگاه میشیگان گرفت و در دانشگاه‌های ییل و هاروارد تدریس کرد. رویکرد «جامعه‌شناسی ناب» از ابداعات نظریِ اوست. در طول حیات فکری‌اش جوایز آکادمیک بسیاری به او یا به آثارش اهدا شد. از دیگر کتاب‌هایش می‌توان نام برد از ساختار اجتماعی امور درست و خطا، به سوی نظریه‌ای عمومی در باب کنترل اجتماعی ، عدالت جامعه‌شناختی و زمان اخلاقی.

ستیز با جهان مدرن

اتمام چاپ

این کتاب برگردان پارسی اثر جنجال‌برانگیز، پرآوازه و، خاصه برای ما ایرانیان، پراهمیت ستیز با جهان مدرن: سنت‌گرایی و تاریخ فکری پنهان سدۀ بیستم است که پس از چندین سال انتظار و شایعه و حاشیه منتشر می‌شود. ‌مارک سجویک از منظری تاریخی به سنت‌گرایی و انواع و اقسام جریان‌ها و جنبش‌ها و نحله‌های مربوط به آن می‌پردازد و با راه و روشی دانشگاهی تصویر کلیت این مکتب و پیوندهای گوناگون و بسیارش را ترسیم می‌کند. این اثر بیش از آنکه بنیادهای شناخت شهودی ـ عقلانی، ژرفای اصول متافیزیکی و باطن آموزه‌های معنوی سنت‌گرایی را بکاود، چگونگی پیدایش و تکوین، روندهای رشد و فرگشت، و گسترۀ پیوندهای تاریخی آن را مطمح نظر ساخته است.