علی‌ظفر قهرمانی‌نژاد متولد سال ۱۳۵۴، فارغ‌التحصیل رشتۀ هنرهای نمایشی از دانشکدۀ هنرهای زیبای دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی و رشتۀ کارگردانی سینما از دانشکدۀ سینماـ‌تئاتر دانشگاه هنر تهران در مقطع کارشناسی ارشد می‌باشد. از جمله فعالیت‌های او در زمینۀ تئاتر و سینما می‌توان به کارگردانی و بازیگری در تئاتر، ساخت فیلم کوتاه و مستند و تدریس و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینۀ تئاتر و سینما اشاره کرد. او همچنین در بخش‌های دبیری، داوری و بازبینی جشنواره‌های متعدد تئاتری فعالیت داشته است. قهرمانی‌نژاد همچنین بیش از ده عنوان کتاب در زمینه‌ی هنرهای نمایشی ترجمه کرده است.

    نمایش 9 12 18

    آگوستو بوآل

    ۲۰۰.۰۰۰تومان

    آگوستو بوآل

    هر یک از کتاب‌های این مجموعه به زندگی و آثار پیشگامان تئاتر امروز جهان پرداخته‌ است که شیوهٔ درک و اجرای تئاتر را دگرگون کرده‌اند. کتاب‌ها به‌دقت نظم و نسق یافته تا خواننده قادر شود به درکی مناسب از مؤلفه‌های بنیادین کار هر چهرهٔ مهم تئاتر برسد. این چهره‌ها سکوی ترقی و پیشرفتی الهام‌بخش را فراهم می‌کنند برای دانشجویان تئاتر سدهٔ بیستم و دانشجوهای تئاتر معاصر و دوره‌‌های تاریخ تئاتر.

    این کتاب‌های کم‌حجم با بهره‌گیری از تصویر، نقش بدعت‌گذاران محبوب تئاتر مدرن را این‌گونه روشن می‌کند:

    ــ زندگی‌نامهٔ شخصی

    ــ توضیح نوشته‌های اصلی

    ــ تشریح اجراهای مهم

    ــ بازآفرینی تمرین‌ها

    مجموعهٔ «طلایه‌داران تئاتر امروز» به‌عنوان اولین قدم برای درک انتقادی تئاتر و نیز به‌عنوان پیش درآمد تحقیقاتِ عمده و اساسی، از اهمیتی کم‌نظیر برخوردار است.

    تئاتر مجادله برای کودکان

    ۲۰۰.۰۰۰تومان
    تئاتر مجادله برای کودکان منبع ارزشمندی است برای معلمان، روان­شناسان، مددکاران اجتماعی، هنردرمانگران و سایر کسانی که به کار با کودکان و نوجوانان در فضاهای آموزشی و اجتماعی علاقه‌مندند.